Helgen V44 bar det iväg till Värnen för att testa lax och öringfisket, vi startade resan redan på fredagen så att vi var utvilade på lördagen.

Fiske dag 1. Vänern visade sig från sin bästa sida på lördagen då det var svag vind ca 4 sekund meter, -4grader och strålande sol. Vi började dagen med att Micke fick drilla en fin öring som högg på utsläpp och bjöd på en bra kamp in i det sista, öringen högg på en Storm wobbler färg??? 4,3kg och 75cm. sedan var trögt ett par timmar innan nästa öring högg på djupriggen på ca 15m djup, trots sin storlek så kämpade även denna tappert, då den inte höll måttet (57cm) fick den tappre kämpen simma vidare.

Fiske dag 2. Denna dag bjöd sjön på ett något tuffare väder ca7-8 sekund meter, efter en trög start så beslutade vi att avbryta fisket redan vid 08:30 då vågorna periodvis började slå över fören på båten. Vi tuffade sakta men säkert in till land för att avsluta helgen med en kaffe och räkmacka på ett mycket trevligt fik vid hamnen.

Team Walles var även de på vänern och fiskade. Ett mycket glatt och framförallt ett trevligt gäng och ha följe med på en sådan här resa. De tappade ett par fiskar + att de landade två under mått och en godkänd på lördagen. På söndagen fick de två godkända öringar varav en vägde 5,4kg som skäpparen Nicklas Walles kämpade hem med säker drillning.

Vi tackar Team Walles för en trevlig Helg

Mvh Magnus och Micke